Hadsund er et fantastisk sted at…

leve, bo, hygge, arbejde, starte og drive virksomhed i !

Hadsund er også – NOGET for dig…

 

Hadsund:

Hadsund by ligger smukt ned mod Mariager fjord omkranset af store skovområder, med en bymidte som rummer alle muligheder for handel, om det er den hyggelige gågade eller det overdækkede butikscenter det gælder. I byen findes der op mod 100 virksomheder inden for handel og service med et stort udvalg i dagligvarebutikker og specialbutikker, samt hyggelige caféer og restauranter.

De fleste større dagligvarekæder er repræsenteret i Hadsund. Der findes bl. a. Super-Brugsen, Netto, Aldi, Fakta og Rema 1000 er på vej. Det store udvalg gør at mange fra hele Mariager Fjord og omegn handler i Hadsund.

I midtbyen findes et godt udvalg af specialbutikker i gågaden, samt det overdækkede Butikscenter, hvor en stor del af de kendte butikskæder som Matas, Intersport, Sportigan og flere tøjkæder er til stede.

I udkanten af Hadsund øst findes større butikker som XL-Byg, hjem og fix og Jysk mens bilforhandlere har valgt at samle sig i Industri N.

Trods det at den globale krise også satte sine spor i byen, har udviklingen i Hadsund de senere år været kendetegnet ved mange store projekt. Blandt de mange kan nævnes bygning af en ny folkeskole til 900 elever, nyt kulturhus i midtbyen med bl.a. bibliotek, ny biograf og 100 boliger med tilknytning hertil. Herudover har kommunen prioriteret højt at udbygge tilbuddet inden for plejesektoren, børnehaver og dagpleje så man kan leve op til de store krav, som alle stiller i dag.

Alt i alt investeringer til flere hundrede mio. kr.

Der er også pustet liv i et stort og nyskabende projekt hvor Hadsunds havnefront skal omdannes til et aktivt område med kanaler, butikker, restauranter, erhverv og boliger.

Se Mariagerfjord kommunes udviklingsstrategi for Hadsund her.

Se mere om det nye kanalområde her